Over ons

Beeld is een adviesbureau dat zich met name richt op het (door-)rekenen, plannen en regelen van gebiedsontwikkelingsprojecten. Beeld is een kleinschalige en helder ingerichte organisatie met een vaste kern van adviseurs, die meerdere functiegebieden beheersen. De adviseurs hebben allen ruime kennis en ervaring binnen hun vakgebied en zijn in staat om naast de eigen specialisatie mee te denken met de andere betrokken disciplines waardoor zeer efficiënt gewerkt kan worden. Met vaste samenwerkingspartners kan Beeld daarnaast opereren als een middelgroot bureau dat advisering op een hoog kennis– en kwaliteitsniveau centraal stelt.

De adviseurs van Beeld zijn deskundig, ervaren, creatief, innovatief en resultaatgericht. Samenwerking en een proactieve wijze van communiceren staan hoog in het vaandel.

We helpen de klant het zelf beter te doen en treden dan terug.

We organiseren en richten functies, werkprocessen zodanig in dat de inhuur plaatsvindt tegen een laag gemiddeld tarief, zodat je met hetzelfde budget meer kan doen, hebben een onafhankelijke geest en denken in oplossingen.