(Voor)Beeldprojecten

(Voor)Beeld projecten

Beeld heeft sinds zijn bestaan vanaf september 2004 al hele mooie projecten mogen begeleiden. Het overgrote deel van onze opdrachtgevers bestaat uit gemeenten of ontwikkelingsmaatschappijen waarin gemeenten participeren. Maar ook een deel van onze opdrachten is afkomstig van specialistische bureaus, initiatiefnemers van projecten (Corpus een reis door de mens), projectontwikkelaars en hogere overheden (het toenmalige Ministerie van VROM) en recentelijk het Rijksvastgoedbedrijf).

Uitgelichte projecten van Beeld

Niet onvermeld mag blijven dat er een paar projecten zijn, die wij als onze pareltjes of kersen op de taart beschouwen zoals:

  • de ontwikkeling van De Broeckgouw (gemeente Edam-Volendam) waar de procesmanager van Beeld niet alleen de grondproductie begeleidde, maar ook de opstalproductie coördineerde van ca. 800 woningen die voor rekening en risico van de gemeente werden ontwikkeld, gebouwd en verkocht;
  • de ontwikkeling Corpus een reis door de mens (in het kader van het project in Oegstgeest);
  • de ontwikkeling van het poppodium Doornroosje (in Nijmegen);
  • het opleveren van PRO SMART Urk, die tot dusver de enige gemeente is in Nederland die het heeft aangedurfd om integraal met PRO SMART Beeld aan de slag te gaan.

De Broeckgouw

Corpus

Doornroosje

PRO SMART Urk